vorbind despre dragoste

„Imi este dor de tine…!”

Oamenii se prefac. As putea spune ca e o mare abilitatea de-a lor. As putea spune si ca, cu cat e mai mare capacitatea de a iubi, tot cu atat creste si gradul de fericire atunci cand acea dragoste se intoarce la tine. Nimic nu e complicat. Doar noi, oamenii, avem deosebita abilitate de a complica ceea ce nu ar trebuii complicat. Daca am vorbi atunci cand ar trebui sa vorbim, daca am putea sa tinem in noi acele lucruri care nu ar trebui niciodata spuse, ei bine…atunci totul ar fi mult mai usor. Dar nu e asa. De cele mai multe ori vorbim fara sa ne dam seama ca ii ranim pe cei care cred in noi, pe acei oameni care cred in bunatatea noastra, pe acei oameni care cred cu adevarat in linistea sufletului noastru. E greu sa pretinzi ca iubesti pe cineva atunci cand nu iubesti, dar cu mult mai greu e sa pretinzi ca nu iubesti pe cineva atunci cand iubesti cu adevarat. Mereu ne lovim de acele decizii luate pe graba, acele decizii care ne fac mai tarziu sa regretam ca nu am facut ceea ce trebuia si mai mult…cand trebuia. Atunci cand ai de luat o decizie, eu zic sa arunci o moneda in aer. De ce? Pentru ca in timp cat acea moneda se invarte in aer…pur si simplu ai sa stii ceea ce iti doresti si ce decizie trebuie luata.

Atunci cand iubesti cu adevarat, pana si cea mai stupida discutie ti se pare plina de sens…! Atunci cand insemni cu adevarat ceva pentru cineva, acea persoana mereu o sa aiba timp pentru tine! Fara scuze, fara minciuni si fara promisiuni incalcate…! Iubirea nu tine cont de varsta, greutate, rasa! Ea, precum miracolele, exista in viata celor care cred in ea! Acum, inceteaza sa te mai gandesti la ceea ce ar putea sa mearga rau si incearca sa te gandesti la lucrurile care ar putea sa mearga bine pentru ca vine un  moment cand nu mai stii ce sa spui si stai in fata acelui om pe care il iubesti din toata inima si bolborosesti cateva cuvinte greu de inteles la inceput, dar care in timp suna atat de bine: „Imi este dor de tine…!”.

Reclame
Standard

3 gânduri despre „„Imi este dor de tine…!”

  1. dordefemeie zice:

    „…cu mult mai greu e sa pretinzi ca nu iubesti pe cineva atunci cand iubesti cu adevarat” cat de adevarat” si „Atunci cand insemni cu adevarat ceva pentru cineva, acea persoana mereu o sa aiba timp pentru tine! Fara scuze, fara minciuni si fara promisiuni incalcate”, m-ai atins cu vorbele astea…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s