vorbind despre dragoste

Dezamagire

Nimic nu doare mai puternic decat acel sentiment de dezamagire pe care il resimti atunci cand omul in care aveai cea mai incredere te raneste. Suntem oameni si chiar daca uneori calculam pana in cel mai mic detaliu fiecare pas pe care il facem, viata ne rezerva si astfel de momente. Ne ridicam de jos, tragem aer in piept, ne scuturam de praf, incercam sa ne ascundem ranile si mergem mai departe. Suntem luptatori. Viata ne-a invatat sa fim luptatori pe alocuri. Si chiar daca uneori credem ca nu mai putem sa mergem mai departe, nu ne permitem acest lux: luxul de-a renunta! A renunta este probabil cel mai usor lucru pe care putem sa-l facem atunci cand nu mai avem credinta, cand nici un gram de iubire nu mai zace in sufletul noastru si cand adevarul nu mai conteaza, dar pana cand toate acestea au sa se regaseasca la un loc nu avem voie sa ne gandim la o astfel de optiune.

Nu stiu de ce, dar eu cred ca unii dintre noi s-au nascut cu o gena mai speciala. Da, sunt inzestrati de la mama natura cu acea gena care ii face luptatori, iar viata doar ii antreneaza. Cineva, in urma cu ceva timp, imi povestea despre cum unii oameni se dau batuti atunci cand te astepti mai putin. Nu fac lucru acesta pentru ca nu mai pot sa mearga mai departe. Pur si simplu il fac pentru ca au fost puternici prea mult timp. Uita de fapt ca lucrurile simple le aduce fericirea si se pierd intr-un context mult prea greu pentru asteptarea lor. Asa e si cu dragostea. O relatie superba, aproape de perfectiune, nu vine din faptul ca doi oameni superbi, aproape perfecti, s-au intalnit si se iubesc. Ea vine atunci cand imperfectiunea se regaseste in cei doi si ei invata sa savureze clipa de clipa viata, sa se bucure la maxim de fiecare moment petrecut impreuna, sa-si inteleaga diferentele si sa le adore asa cum fiecare dintre noi adoram acea raza de soare ce ne trezeste in fiecare dimineata…!

Reclame
Standard

Un gând despre „Dezamagire

  1. Evanghelic zice:

    Daca astazi e o zi grea pentru tine, sau treci printr-o perioada grea, si speranta aproape ca te-a parasit, daca nimeni nu e langa tine si ti-e greu, te rog, drag prieten, sa alergi la Domnul Isus, Fiul lui Dumnezeu.
    La El gasesti iertare, speranta, bucuria de a trai si fericire adevarata…
    El e singurul care ramane cand toate celelalte se duc. Si El iti va fi un prieten adevarat, cum niciun om nu iti poate fi. http://www.caleamantuirii.blogspot.ro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s