vorbind despre dragoste

TU si TIMPUL

” Uite cum stau lucrurile. Vreau sa ne oprim aici. Nu vreau sa mai continuam pe acest drum. Am gresit si eu, dar si tu. Nu pot sa merg mai departe pe acest drum. Ne-am ascuns unul de altul lucruri, fapte, vorbe rostite la ceas de noapte. Poate nu ai sa reusesti sa intelegi acum ce-ti spun sau poate doar crezi ca e o alta scuza in fata ta, dar nu e asa. Suntem frumosi asa si nu vreau sa ne stricam de tot. Uneori ma intreb ce ai vazut la mine. Uneori ma intreb de ce tocmai eu si nu prietena mea? Atunci cand esti aici, langa mine, parca toate aceste intrebari dispar, insa si ele dispar exact asa cum dispari si tu dupa o noapte de amor. Te feresti de mine si stiu ca nu-mi spui anumite lucruri doar ca sa nu ma indragostesc de tine, dar sa nu crezi ca nu stiu. Stiu exact cand nu dormi noaptea. Stiu cand te ridici usor si te asezi pe acel fotoliu doar ca sa ma privesti. Stiu chiar si cand respiratia ta se schimba pentru ca in mintea ta si in sufletul tau lucrurile nu sunt chiar ok. Am acceptat sa fiu acea femeie care iti ofera mangaierea trupului ei pentru ca si eu aveam nevoie exact de acelasi lucru in acele nopti reci langa mine, dar vreau sa inchidem acest capitol. Acum, iti dau de ales. Ramai cu mine sau pleci. Nu vreau sa te scot din viata mea, insa nici nu mai vreau sa fiu o „alta” femeie din viata ta. Aseara, spre exemplu, ma priveai in club ca pe o necunoscuta. Erai in lumea ta. Erai in elementul tau. Erai inconjurat numai de oameni frumosi si bineinteles ca femeile roiau in jurul tau. Iti inteleg trairile intr-o anumita masura, dar trebuie sa intelegi si tu ca nu sunt o bucata de carpa. Sunt om. Am un suflet in mine. Iubesc asa cum iubesti si tu. Fug si lupt cu aceasi demoni cu care te lupti si tu.”

Uneori luam decizii bazate doar pe ceea ce vreau altii. Uitam ca in tot acest joc numit viata, doar noi contam si nimic mai mult. Nici EI, cei care vorbesc, si nici ELE, cele care ne iubesc, nu au sa fie acolo cand ne privim in oglinda. Nu, nu au sa fie acolo si nici nu au sa ne indrume pe acel drum pe care ne este destinat sa mergem. In fiecare zi luptam cu ranile noastre. Acolo, in fata la acea oglinda, mereu o sa-ti spui ca tu esti acela care poate, acela care face, acela care mereu a facut si acela care mereu a fost acolo si a stat drept indiferent de situatie. Iti spui ca tu esti acela care nu a uitat si care nu uita niciodata ca mai jos de atat nu ai cum sa mergi. Iti spui ca acele rani sunt bune si ca din acea cadere trebuie sa te ridici, sa iti scuturi hainele de praf si mergi mai departe. Mult mai sus, mult mai tare, mult mai puternic. Da, iti spui toate astea pentru ca atunci cand ramai acolo esti doar TU si TIMPUL. Nimic altceva si nimeni altcineva!

Frumusetea poti sa o gasesti si pe acel drum pe care ti s-a spus ca nu se afla!

 

Reclame
Standard

Un gând despre „TU si TIMPUL

  1. pal mihaela zice:

    nu mereu cand privim in oglinda avem placere de ceea ce vedem. Asa cum nu intotdeauna suntem mandri de faptele noastre. Nu e nici o tragedie sa faci alegeri gresite atata timp cat stii ca ele sunt din aceasta categorie, la fel cum nu e nimic rau sa doresti sa scapi, sa fugi, sa cauti si desigur , sa gasesti acel drum despre care ti s-a spus ca nu exista

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s