vorbind despre dragoste

Doi actori

Doi actori. Tu si eu. Un singur film. Viata noastra.

Poate ca nu tot timpul realizam ce avem langa noi sau poate doar nu stim cum sa luptam. E o poveste noua. E un episod nou. E cu totul si cu totul alt lucru. Nu mai avem voie sa ramanem prinsi in povestile din trecutul nostru. Viitorul e in fata. Acum e momentul cand trebuie sa dam tot ce avem mai bun din noi. Stiu, oamenii buni mereu ajung sa sufere, dar acest lucru nu inseamna ca ei nu au voie sa incerce. Stiu, increderea se castiga prin fapte nu vorbe, insa daca nu oferi acea sansa cu siguranta nu ai sa stii cum arata acea dimineta in doi. E singurul lucru pe care il cer…incredere!

Prea des subestimam puterea unei atingeri, a unui zambet, a unui sarut, a unui cuvant bun, a unui compliment onest, a faptului ca ne pasa, a tuturor acelor lucruri marunte care pot sa ne schimbe viata…! O femeie frumoasa nu este cea mai tanara, nici cea mai slaba, nici cea care are un ten perfect sau un par superb, ci aceea care cu doar un singur zambet sincer, cu doar o singura mangaiere sau cu doar un singur sfat bun, venit din inima, iti poate face ziua mai frumoasa!

Pornim pe un drum fara sa cunoastem ce ne asteapta acolo. Cel mai mult putem sa speram ca o sa fie bine. Nimic mai mult. Stim unde vrem sa ajungem, insa nu tot timpul destinatia e acelasi lucru cu ceea ce intalnim in calea noastra! Cu totii cautam acea dragoste adevarata. Ceea ce stiu putini e faptul ca dragostea adevarata nu se gaseste. Ea se construieste. Ea se cladeste in fiecare zi…! Si totusi, unii oameni leaga lucruri, fapte, cuvinte, si toate acestea doar prin simpla lor prezenta. Altii… le dezleaga. Unii oameni sunt binecuvantati cu acea putere magica de a fi iubiti, iar altii orice ar face ei nu reusesc sa atinga acea floare magica numita iubire. Asa se face ca unii oameni sunt destinati sa se intalneasca si sa se indragosteasca, insa nu si sa ramana impreuna!

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s