vorbind despre dragoste

Sunt un pacatos!

„Sa nu iti fie rusine niciodata ca simti ceva. Sa nu iti fie frica sa arati ca iti pasa, ca in tine ceva se misca de fiecare data. Sa nu uiti ca toate acestea sunt semne ale unei inimi mari. Toate acestea sunt abilitatile unui om puternic.” Asa imi spunea mama mea de fiecare data cand ma feream sa arat ca simt. Asa imi tot repeta de fiecare data cand in loc sa spun acelui om in fata ce simt, asteptam acel moment potrivit. Uneori acel moment a venit, insa de cele mai multe ori nu a mai venit.

Uneori, faptul ca zambesti e cea mai buna arma in lupta cu oamenii. Uneori, faptul ca ceri ajutor arata ca poti sa ai incredere  in cel de langa tine. Uneori, cel mai bun „medicament” pentru inima ta e sa razi pana nu mai poti. Si uneori, cel mai bun sfata pe care poti sa-l primesti este sa te accepti pe tine asa cum esti fara sa stii de ce sau cum sau unde…! E greu sa lupti de unul singur contra unei lumi intr-o continua miscare, mereu pregatita si mereu pusa pe fapte. Uneori obosim sa cautam raspunsuri, dar totusi…nimic nu e intamplator! Toate se aseaza la locul lor atunci cand o sa fie timpul lor. E ca acea privire care vine exact atunci cand trebuie, e ca acel zambet care iti face ziua mai frumoasa atunci cand ea incepe prost, e ca acel chip ce te face sa mergi mai departe doar cand il privesti…!
Nu poti sa ai pretentia ca totul sa fie bine fara ca tu sa schimbi ceva in viata ta. Nu poti sa ceri fara sa oferi. Nu poti sa dai la nesfarsit si sa primesti nimic in schimb. O sa ajungi in acel punct in care, la fel ca un rau, totul in tine o sa se evapore. Si atunci, in acele momente, nimic nu o sa te doara atat de tare decat acel nimic pe care l-ai primit in timp! Acum, nu stiu in cine sa mai am incredere. Probabil sunt un pacatos. Probabil zic, pentru ca alta explicatie logica nu am.
Reclame
Standard

Un gând despre „Sunt un pacatos!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s