Uncategorized

Un suflet

Atunci cand traiesti o dragoste neimpartasita pur si simplu orice gram de iubire dispare incet din tine. Te ascunzi dupa motive, te aperi de vorbele celor din jurul tau cu acele cuvinte care nu insemana prea multe, doar ca intr-un final sa ajungi tot acolo unde trebuia sa ajungi.

Unele dimineti sunt atat de simple. Te ridici din acel pat, faci un dus, te imbraci si pleci mai departe. In urma ta ramane doar acea noapte. In urma ta raman doar acele soapte spuse la ceas tarziu in noapte. Asa inveti sa pierzi. Asa inveti sa renunti la ceea ce iubesti si sa traiesti intr-un cerc. Sa pleci si sa te intorci iar de unde ai plecat, doar omul de langa tine se schimba. E matematica pura. Rezolvi o ecuatia, dar schimbi necunoscuta. Fara griji, fara implicatii, fara sentimente.

a6459f5315560c119adb0a680603-post

Asa se intampla cand indoiala ucide mai multe vise decat a facut-o incercarea vreo data. Asa se intampla cand crezi in acel praf de stele. Inima are motive pe care de cele mai multe ori mintea nu le poate intelege.  Chiar daca e destul de ciudat,  capacitatea de a fi singur este o condiție a capacității de a iubi. 

 

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s