Uncategorized

O altă Evă

” Ceea de ce tu fugi se afla doar in tine! ”

Nu e greu sa crezi in tine atunci cand ai un om care iti spune mereu ca el crede in tine, ca te vrea acolo si ca nu are nevoie de nimic altceva in afara de tine. In fiecare zi ne luptam cu o himera numita uneori simplu si banal… iubire. Cautam acea liniste in zeci si zeci de lucruri marunte ca ne macina sufletul cu fiecare pas pe care il facem. Luptam pentru ceea ce credem si uitam sa ne bucuram totusi de acele rezultate pe care le avem in fata ochilor. Uitam sa ne bucuram de acele dimineti pe care le traim, cand omul drag se ridica de langa noi si ne ureaza ”buna dimineta!” sau de acele nopti cand adormim cu  acel om drag in brate.  Fara scuze sau alte etichete ne indepartam de natura noasta. Nu suntem cu adevarat buni atunci cand uitam. Suntem cu adevarat buni atunci cand reusim sa iertam  ceea ce ieri nu am fi reusit sa ne iertam noua. Acesta este adevarul. Devenim peste noapte oribi in fata proprilor greseli si totusi, nu suntem muti in fata acelor oameni care ne gresesc.  Daca reusesti sa te faci iubit pentru defectele tale, cu siguranta esti cel mai fericit om de pe pamant, pentru ca orice calitate ai avea ea o sa poate fi iubita de orice om, insa niciodata remarcata la adevarata ei valoare.

577445_10150739343608077_656458076_9661399_244625720_n

”Ceea ce crezi tu despre tine nu e mereu adevărat.”

Uneori ne intindem singuri câte o capcană ca sa cădem în ea, iar alteori credem ca ne-am născut într-o capcană din care scăpa doar cine reuşeşte sa iubească cu adevărat măcar o singură dată în viaţa. Ne luptam in fiecare zi sa nu ne tradam increderea. Probabil pentru ca e cel mai de pret lucru pe care il avem atunci cand credem cu adevarat in anumite lucruri…!

Reclame
Standard

2 gânduri despre „O altă Evă

  1. My(self) zice:

    Am cautat cu totul altceva pe google si intamplator… sau nu, am dat peste blogul tau. Cuvintele tale merg la suflet. Nu ma pot opri din citit! Ai transpus pe hartia electronica esenta lucrurilor.
    Felicitari si la cat mai multe articole in aceeasi nota!
    Subscriu cu drag.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s