Uncategorized

Poate n-am timp…

Poate n-am timp să te privesc în fiecare dimineață cum te trezești. Poate n-am timp sa-ți sărut tâmplele și fruntea și buzele de fiecare data când mă privești cu acei ochi ce iși doresc cu ardoare un pupic, fie el și pe grabă. Poate n-am timp să te strâng în brațele mele cinci minute sau mai mult când ne întâlnim întâmplător prin oraș. Poate n-am timp să te ascult cu atenție seară de seară, însă atât timp cât am sa respir, nu am să las o zi să treacă, iar eu să nu-ți amintesc cât ești de frumoasă pentru mine. Nu am să las o zi să treacă și eu să nu-ți arăt cât de mult însemni pentru mine. Nu am să las o zi să treacă și eu să nu-ți spun că ochii tăi mereu au să-mi dea putere. Nu am să las o zi să treacă și eu să nu-ți amintesc cât de mult te iubesc!

PS: Se spune că miracolele se întâmplă în viața celor care cred în ele. Eu am crezut cu adevărat într-un miracol. Acum, după ceva timp, știu că tu ești miracolul meu mult așteptat! Te iubesc trala…!!!

Reclame
Standard

2 gânduri despre „Poate n-am timp…

  1. Imi plac toate cuvintele scrise aici si toate gandurile impartasite pe site-ul asta… Te exprimi excelent.. ai un stil foarte frumos… Sunt sigura ca mereu un om ca tine nu are cum sa nu reuseasca in viata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s