Uncategorized

Umeri goi

Niciodata nu conteaza ceea ce crezi, insa mereu o sa conteze ceea ce simti.

Pe drumurile pe care colindam zilnic, mereu intalnim oameni care privesc peste umar in spatele lor. As putea spune ca prea mult. Poate ca tu ai sa-mi spui ca prea putin. Oricum nu conteaza, pentru ca intr-un final, cei care privesc mereu in spatele lor au sa ramana acolo. Au sa-si construiasca o lume doar a lor plina de slabiciuni si regrete. Au sa uite ca viata le ofera si clipe frumoase daca stiu sa-si intoarca privirea spre cer si sa se bucure cu adevarat de orice raza de soare. Unii ar da orice doar ca sa poata sa mai vada o singura data o raza de soare si nu pot. Nimeni nu a spus ca viata este dreapta, la fel cum cu totii stim ca natura o sa-si urmeze cursul ei firesc, insa sunt momente in care trebuie sa uiti tot ce ai invatat. Sa uiti de acele imperii construite in nisip. Sa uiti de greutatea ce apasa pe acei umeri si sa pasesti mai departe ca si cum nimic nu te doboara.

Slabiciune sau nu, mai devreme sau mai tarziu oricum o sa cazi in genunchi. Daca reusesti sa te ridici, sa te scuturi si sa mergi mai departe, atunci poti sa spui despre tine ca esti un om puternic. DA! Poti sa spui asta si sa o repeti la nesfarsit pentru ca un caracter puternic se construieste tocmai din incercari si din lupte duse pe un taram total necunoscut.

dan necsa

As vrea sa am un burete si cu el sa sterg anumite lucruri din viata mea. As fi vrut ca anumiti oameni sa nu-mi fi spus anumite cuvinte in anumite momente. As fi vrut ca anumite lucruri sa nu se fi intamplat in viata mea. As fi vrut ca anumiti oameni foarte dragi mie sa nu ma fi parasit niciodata in aceasta viata. Insa nu e asa. Nu am acel burete sa sterg acele clipe. Si poate ca asa e mai bine. Poate ca doar asa puteam sa devin cine sunt acuma! Fara ocolisuri. Cu lovituri directe.

Niciunul dintre noi nu se poate intoarce in timp si sa schime ceva, insa de un lucru sunt sigur: fiecare dintre noi are sansa sa se ridice in fiecare dimineata din pat si sa faca un nou final al zilei mult mai bun!

Reclame
Standard

2 gânduri despre „Umeri goi

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s