Uncategorized

Rolul meu?

Sunt relatii de care trebuie sa te ferești. Cel putin asa suna in teorie. Sunt acele relatii care te consumă. Sunt acele relatii de la care tu nu rămâi cu ceva in afara de o experiență trista si poate cu cateva frustrări. Sunt oameni care ne consuma energia pozitivă si oricât de mult am incerca sa dam mai mult din noi, oricât de mult am incerca sa-i iubim pe acei oameni ei se întorc cu spatele la noi.

Azi simt ca mi-am pierdut un an din viata iubind un om. Simt ca mi-am irosit bunătate de iubire pe un om care nu stie nici macar sa aprecieze sinceritatea. Cand l-am intalnit pe acest om era distrus. Isi „lingea” rănile dupa o relatie nocivă. Acum, dupa un an, am ajuns eu in locul lui. Ma doare cu fiecare clipa ce vine si zboară. Am vrut sa fiu cu cineva care ma apreciaza, cu cineva care lupta, cu cineva care e mândră ca ma are in viata ei, cu cineva care atunci cand priveste in ochii mei vede perfectiune chiar daca ea nu există.

Acuma o stiu. M-am convins singur ca nu poti sa fi cu cineva care te place doar pe jumatate. Nu poti sa rămâi langa cineva care cauta iubirea prin buzunare. Simt ca un an de zile mi-am irosit iubirea, sentimentele, trupul, bucuria si sufletul! Fara „lumi” paralele am ales cu grija in acel moment. Am ales sa ma dăruiesc cu totul. Se pare ca de fapt am fost doar un „altul”.

Poate ca a fost dragoste, insa acum e timpul sa pun punct pentru ca rolul meu in acea viata e sfârsit. Asa e scenariul. Asa e viata. Si chiar daca ma doare azi, cu siguranta ca maine am sa fiu mai puternic!

Reclame
Standard

Un gând despre „Rolul meu?

  1. Turcu Laurentiu Dragos zice:

    Fiecare gresim, eu cred ca niciodata nu e timpul pierdut cand faci ceva, timp pierdut e atunci cand nu faci nimic, daca iubesti, chiar daca persoana nu a meritat, cel ce iubeste a facut un bine care se va intoarce inapoi mai tarziu, e mai calitativ cel ce iubeste decat cel ce este iubit. Poate te doare azi, insa e mai rau sa nu te doara, sa tabjesti dupa o dragoste, sa fii in asteptare, sa nu ai nici bucurie nici tristete, atunci e timpul pierdut, cand dragostea nu e.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s