Uncategorized

Sa-ti cauti linistea

Zece degete. Doua maini. O incatusare stransa ce spune mai mult decat o mie de cuvinte. Esti acolo. O simti. Asta ai nevoie ca si barbat. Sa simti. Ea? Ea are nevoie sa o auda! Nu in fiecare zi. Mai rar ca e mai dragut. O liniste. Acea liniste. Linistea ta. Linistea ei. Linistea voastra. Fara intrebari tampite. Bine. Si cu intrebari tampite, dar cu un zambet in coltul gurilor. Asa se merge in doi. Cu acea sclipire in ochi. Cu fapte. Fara prea multe cuvinte. Cu imbratisari si saruturi furate pe graba.

 

10616309_10152654080648077_4092271648358634434_n

 

 

Pe un barbat nu trebuie sa-l intrebi niciodata ”Noi ce suntem acum?” sau ”Unde duce relatia asta?”. Raspunsul o sa fie mereu acelasi. Nimic sau nicaieri. Barbatii sunt razboinici de la natura si lupta mereu pentru ceea ce-si doresc. Daca ar fi vrut sa fii sotia lui, te-ar fi cerut deja! Daca ar fi vrut sa fii iubita lui, ti-ar fi propus deja. Barbatii depun eforturi cand isi doresc ceva cu adevarat. Daca nu lupta pentru tine, tu nu esti ceea ce el isi doreste!

Reclame
Standard

2 gânduri despre „Sa-ti cauti linistea

  1. „” Daca nu lupta pentru tine, tu nu esti ceea ce el isi doreste!”” asta da adevar…doare doar pe femeile care recunosc asta …(probabil e valabila si reciproca”” oare de ce ne cramponam de oameni care nu ne vor …?? eu am capatat intelepciunea de a nu trece prin asta ,si cred ca orice femeie citeste ,intuieste in privirea in glasul si-n gestul uniu barbat ca n-o vrea…de ce se ägata””fetele astea…umilindu-se..??!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s