Uncategorized

Binele tau, raul meu

Niciodata nu ajungi sa lupti pentru cineva. Mereu o sa ajungi sa lupti pentru tine, pentru ceea ce tu crezi. Idealurile sunt pasnice. Istoria insa e violenta. Asa e in viata, asa e si in dragoste.

In fiecare zi ascult povestile de dragoste ale oamenilor din jurul meu. Unele dintre ele sunt spectaculoase. De fapt, toate sunt. In unele imi regasesc povestile mele de dragoste, acele povesti pe care le-am trait in trecut. Au fost frumoase. Si acestea sunt, insa trecutul e in spate, iar viitorul e in fata. Nu de putine ori ma trezesc pe strada ca privesc secunde bune doi batranei se tin de mana si ma intreb daca si eu am sa ajung pana acolo. Poate ca da sau poate ca nu.  Cert e faptul ca dragostea nu are buton de oprire. Cand iubesti nu poti sa te trezesti dimineata si sa spui ”azi nu mai iubesc”. Cand iubesti o faci pur si simplu. Important e sa fii fericit, nu doar sa pari!

b67b25_9613399d_12f3e4bd0_76-post

Mereu imi spun: ”Gândeste pozitiv! Ajută! Daruieste de doua ori mai mult! Lasă trecutul cu trecutul, traieste prezentul la maxim si construieste un alt viitor mult mai puternic si mai frumos! Da sanse si fa ceea ce te face fericit!”. Daca femeia cu care dormi este femeia pe care o visezi esti cel mai norocos bărbat de pe pământ! Sa nu uiti lucru acesta. Nu tot timpul ceea ce ne dorim este si ceea ce primim, insa atunci cand primim trebuie sa fim recunoscători si sa ne bucurăm de acel moment din viata noastră! Insa cand ne dorim si nu primim e exact asa…binele tau, raul meu!

Reclame
Standard

Un gând despre „Binele tau, raul meu

  1. Daca tu nu ma iubesti dece nu imi zici sa imi vad de viata mia sa nu mai ma gandesc la tine Off nu mai pot sa plang nu Mai pot sa suport nu mai pot sa sufăr nici un Pik ca tu esti fericit cu iubita ta si eu nu mai pot sa suport dar tot te iubesc or ce ar fii cu tine sau or cine vrea sa ma opreste nu o sa poate ca eu fac or ce pentru iubirea mia

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s