Uncategorized

Happy ending?

Imi pare rau, dar nu exista asa ceva! Nu suntem la Disney, nici in desene animate si nici in filme americane. Cand o relatie se sfarseste intre doi oameni care s-au iubit, sau cand cel putin unul dintre ei a iubit cu adevarat, nu exista sfarsit fericit. Unul dintre ei sufera mai mult. La fel cum si in timpul relatiei, unul dintre ei a iubit mai mult. De obicei chiar cel care in timpul relatiei a iubit mai mult ajunge sa sufere mai mult.

///

Statea singur. O astepta sa vina. Stia ca nu are cum sa mai vina. Era la sute de kilometrii distanta. Statea in bucatarie, pe scaun, cu un pahar de whisky in fata. Se uita la acel pahar de parca era primul pahar pe care la vazut in viata lui. Nu stia ce sa faca. In ce parte sa se uite. Din cand in cand isi mai aprindea o tigara. Atatia oameni. Atatea ganduri. Atatea nopti in care a crezut ca ceva se mai poate schimba. Nu cred ca a gresit. A incercat sa ”repare” un om iubindu-l. A ramas acolo chiar si atunci cand nu credea ca mai poate sa ramana. A iubit-o in continuare ca si cum nimic nu s-a intamplat. Off… dar s-au intamplat atat de multe lucruri incat orgoliul lui nu mai stia ce sa faca. „Daca as putea sa o iau iar de la capat… nu am fost pregatit!”. Eu, care iti povestesc acum aceste lucruri, nu cred ca a gresit. Poate ca e un visator, insa lui nu-i poti spune ca nu a incercat. A ales sa fie fericit. Mai mult, a ales sa fie fericit langa femeia pe care a iubit-o asa cum nu le-a iubit pe toate femeile care s-au plimbat prin toata viata lui. Atat de mult. Atat de tare. Cu greseli si cu clipe frumoase. Cu temeri si cu gelozii. Cu biletele de dragoste scrise pe bucati de hartie rupte dintr-o agenda. Cu dimineti tarzii in care se trezea si o privea cum doarme ca un bebelus ore in sir si nu indraznea sa-si miste o mana de langa ea doar ca sa n-o trezeasca. Poate ca asa ar trebui sa iubim cu totii. Nebuneste! Cu multa pasiune. Sa uitam dracului de toate tampeniile din viata noastra, de toti acei oameni care ne-au facut intr-un anumit moment sa ne doara foarte tare. Poate ca daca stia ca si ea il iubeste si ca a fost singura ei alegere lucrurile stateau altfel. Oricum, mult timp o sa mai treaca in care el o sa-si rosteasca in gand in fiecare seara cand se pune singur in pat: ”Noapte buna suflete!”

///

10846369_893070767384368_2806450142057859595_n

Totul trece. Totul se schimba. Noi ne schimbam in timp. Daca privesti de pe margine pare usoara dragostea, pare usor sa te indragostesti. Sincer, chiar e usor. Mai greu e sa ramai in acea poveste. Cu acelasi om. Acuma, daca vreodata mai ajung sa scriu acea carte asa imi doresc sa sune finalul ei. Asa! Noapte buna suflete! Sa fii fericita!

PS: sa nu uiti ca te-am iubit enorm de mult, inca te iubesc si mereu am s-o fac!

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s