Uncategorized

Încredere

Oameni multi. Suflete prea putine. Vorbe fără acoperire. Fapte ce ne demonstrează mereu ca vorbele chiar nu conteaza. Încrederea este acel lucru care se obține atat de greu si se pierde atat de usor, nu? Ei bine, multi vorbesc despre acea încredere si o vor gratuită insa prin tot ce fac acești oameni, demonstrează exact opusul.

In fiecare zi văd oameni care sunt intr-o relație, dar au un black list pe telefon. Oameni care au parole peste parole pe telefoane, care au puse folii de protecție ca sa nu vadă cel de lângă ei cine le scrie. Sincer, acea relatie e degeaba. Faptul ca au acel black list pe telefon sau acele parole nu face decât sa demonstreze ca nu toti oamenii care sunt intr-o relatie iubesc, la fel cum si cei care iubesc sunt intr-o relatie. O relatie inseamna încredere înainte de toate. Încrederea e fundatia si fara incredere, acea relatie o sa se sfârșească mult mai repede decât isi pot unii imagina. Asa suna si una dintre definițiile iubirii: sa ai incredere ca sa-ți pui sufletul in mana acelui om si sa speri ca el nu o sa te dezamăgească. Dar despre dezamăgiri si frustrările create in timp de aceste dezamăgiri intr-un alt post.

incredere

Sunt oameni care ma întreaba „de unde pornește încrederea?”. Răspunsul e unul simplu. De la „Bună! Ce faci? Hai sa facem cunoștința!”. De aici pornește încrederea. De aici se clădește. De aici, din acea privire, din toate acel lucruri banale ce te fac sa razi. Cum creste? Creste prin fapte ce demonstrează toate acele vorbe spuse in timp sunt acoperite cu fapte facute fara constrângere. Sunt oameni care imi spun ca ei au incredere foarte mare in oamenii de lângă ei din prima secunda cand ii cunosc. Totala eronat. Acei oameni cred ca au incredere pentru ca omul pe care il cunosc are o incredere in el foarte mare si asta nu face decât sa inspire celui de lângă siguranta. Ai un grad de incredere, dar acel grad de incredere este mic.

Increderea este un război. Iar acest război demonstrează doar cine pleacă primul, nu cine câștiga. E un război ce se duce pe mai multe fronturi. E un război ce il duci de mai multe ori ca sa câștigi intr-un final. Si totuși, nu pleacă cei care au incredere si care demonstrează ca merita acea incredere la rândul lor…

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s