Uncategorized

Dragostea – o teorie inventata…

Dragostea – acea teorie inventata pentru satisfacția oamenilor care nu pot sa trăiască cu esența si principii de viata. O scuza ca sa lași un om drag sa te calce in picioare exact atunci cand iti este lumea mai draga. Atunci cand esti descurajat dai vina pe dragoste, nu? Atunci cand iti pierzi stima de sine si încrederea in tine, dai vina pe dragoste, nu? E o chestie general valabilă ca ne lamentam intr-o societate lipsită de sens si perseverenta in bun. Căutam mereu un sentiment pe care l-am ucis in noi inca din copilărie. Poate ca nu e vina noastra ca l-am ucis, dar cu siguranta ca e vina noastra ca nu l-am reînviat in noi. Exista ceva mai puternic ca dragostea? Da! Si se numește fericire!

image

Mi-am repetat ani la rând ca dragostea face oamenii mai buni, mai liniștiti, mai frumoși. Cacat! Daca nu esti fericit degeaba mai iubesti. Irosești sentimente puternice pe oameni slabi care nu-si închid niciodată trecutul, oameni care mereu au sa se ascundă sub pretextul unui legământ cu ei si ce mereu o sa uite cum e sa încerci sa fii fericit nu doar sa pari. Stiu ca am sa fiu mândru de mine peste ani ca am crezut in dragoste pentru ca intr-un final regreți aproape la fel de mult lucrurile pe care le-ai facut ca pe cele pe care nu le-ai facut. Sincer eu prefer sa zic „Oh… la naiba ca am facut si chestia asta!” decat sa zic „Ce-ar fi fost daca făceam si chestia aia?”. Iar ca adult construiesti. Asta faci. Chiar daca construiesti castele de nisip pe care apoi le distrugi, pentru ca mai apoi sa le construiesti iar si iar cu toate ca stii ca o sa vina acel val puternic care o sa le distrugă oricum. Niciodată nu am fost atras sau interesat de acele femei care vor sa se dezbrace doar de haine. Cred ca o femeie trebuie sa ofere mai mult decat un corp frumos, iar datoria unui bărbat e sa o dezbrace intai de sentimente, de trăiri, de emotii, nu de haine! Si totuși, pe femeia pe care am iubit-o cel mai mult in aceasta viata, mai întâi am dezbrăcat-o de haine.

Am ajuns sa nu mai cred in vorbele oamenilor. Oricât de frumoase ar fi ele si oricât de bine ar suna, pentru mine faptele conteaza! Nimic altceva! Timpul decide pe cine întâlnești. Inima ta decide pe cine iubesti. Insa doar caracterul acelui om decide daca rămâne sau nu pentru totdeauna in viata ta! Si da, cand esti atat de obișnuit cu tine, habar nu ai cat de frumos si de bun pari in ochii unui necunoscut.

Reclame
Standard

6 gânduri despre „Dragostea – o teorie inventata…

  1. mi-a placut ideea videoclipului. Cred ca l-au lansat exact inainte de Oscarurile de anul acesta. Solistul de la 30 seconds castigase Oscarul pt rol secundar – probabil su asta a avut vreo legatura. Despre dragoste nu zic – ca nu cred ca azi zic bine 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s