Uncategorized

Acel sarut perfect

Sunt atât de multe alegeri pe care le avem la dispoziție în fiecare zi, încât uneori facem acele alegeri la întâmplare. Ca de exemplu cunoști un om nou. Un alt caracter. O altă atitudine. O nouă viziune asupra vieții. Și conexiunea se formează. Realizezi că majoritatea viselor tale sunt asemănătoare cu visele acelei persoane. Întelegi că stilul tău de viață este cu totul diferit și haotic, dar pe tine te atrage acea perfecțiune pusă în fața ochilor. Cunoști obiceiuri noi. Râzi la glume la care, până în acest moment, nici măcar nu ai fi schițat vreun gest pe chipul tău. În acest moment nu există nici un ”noi”. Dar drumul ăsta, așa ciudat cum e el, mereu îți rezervă  surprize plăcute. Și dicuțiile continuă și după ce te-ai despărțit de acel om. Pe telefon. Cu orele. Și râzi. Și iar râzi. Și zâmbești ca un om tâmp și fără noimă pierdut în spațiu. Atracția aia devine tot mai puternică, dar tu… nici măcar nu i-ai atins pielea catifelată. Nici măcar din greșeală. Și vine seara. Și te întâlnești într-un loc atipic, dar gălăgios. Iar discuțiile continuă până când ceva se declansează. Acel ceva. Acel moment când capul tău se îndreaptă usor spre capul ei. Și mâna ta îi cuprinde un obraz. Acel moment în care buzele voastre țipă unele după altele. Și când se întâlnesc… nu mai vor să se lase. Rămân împrinse acolo, și toată pasiune din suflet iasă la iveală. Toată acea atracție îți declanșează în corp un adevărat război. Partea mea preferată? O să fie mereu acel zâmbet când sărutul se oprește. Când ea își deschide ochii. Nu am uitat nici mâcar un moment până acum. Și m-am sărutat cu destul de multe femei. Nu l-am uitat pentru că el e cel ce contează cu adevărat. E acel moment în care realizezi dacă mergi mai departe sau nu. E acel moment când înțelegi dacă are rost să lupți mai departe sau nu! Marea majoritate a acestor săruturi sunt doar de exersare. Sunt pe moment, sunt o flacară ce arde cateva zeci de secunde și apoi se sting. Acolo, în noi. Dar acel sărut, acel sărut perfect mereu o sa rămână în mintea noastră. La fel ca un orgasm. Un joc al minții, dar care îți răvășește corpul atât de tare încât oriunde ai merge și orice ai face tot acel zâmbet o să se citească în ochii tăi! Derek din Grey Anatomy spunea:” oricum, nu se pune nici un alt sărut înainte de sărutul potrivit.” iar eu în dau dreptate pentru că atunci când întâlnești acel sărut, o să fie ca și cum nu te-ai mai fi sărutat niciodată!

91332270f1fa0aba85418a67c548a1cf

„- Dan, cred ca incep sa ma îndrăgostesc tot mai tare. Si imi este foarte teamă. Imi este teama ca lucru acesta o sa ma distrugă intr-o zi.

– Nu ar mai fi dragoste daca nu te-ar distruge…!

– Pana ieri credeam ca nu mai pot. Azi inteleg ca mai pot multe, dar nu mai vreau. E o mare diferenta.”

Înlocuim oameni. Schimbam obiceiuri. Ascundem amintiri. Uitam de suferintă. O facem pentru un timp, ca mai apoi sa ne dam o sansa pentru un nou început. Să construim o nouă poveste. Să învățăm noi obiceiuri. Să adunăm noi amintiri. Să fim cu adevărat fericiți! Nu o facem când suntem pregatiți. O facem când e timpul lor. Pentru toate. Există un singur drum. Și pe el ești doar tu. Ce faci pe acel drum ține doar de tine!

Dezbracați de sentimente. Cu trăirile spune în față. Cu emoțiile desenate pe acei pereți din acea cameră. Âsta e modul meu porno. Întelegi?

PS: Wilkinson – Afterglow e recomandarea zilei. E pe repeat în telefon de dimineață!

Reclame
Standard

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s